• Program
  • Invited speakers
  • Sponsors & Exhibitors

2020 Autumn DEMIRE: A Room (Laser_1)

Session-1 All about scar treatment part 1

  • 09:00-09:25

    Wound healing process and histology of scars
    - Treatment strategy for acne scars

    Jaedong Lee MD

  • 5min

    Q&A

  • 09:30-09:55

    Acne scar treatment
    - Acne scar treatment based on Fractional laser
    - The fastest and easiest parameters and guidelines to return to baby skin

    Hong Han-bit MD

  • 5min

    Q&A

  • 10:00-10:25

    New Paradigm for Fast & Effective Scar Treatment
    - Between Filler and Skinbooster, Dermal Remodeling Method by PDLA Injection
    - Clinical Use of the Vibrating Injector, an Innovative Device with Less Pain & Drug Loss

    Hosung Choi MD

  • 5min

    Q&A

  • 10:30 – 10:40

    Coffee break

Session-2 All about scar treatment part 2

  • 10:40-11:05

    Combination treatment for acne scar
    - Variable scar treatment methods and optimal combinations
    - Fractional CO2 laser + @

    Sangsu Lee MD

  • 5min

    Q&A

  • 11:10-11:30

    Traumatic Scars and Contractures: 2020 International Consensus Recommendations
    - In Conclusion, True Ultrapulse 10,600 nm laser

    Chang-Hwan Cho MD

  • 5min

    Q&A

  • 11:35-12:00

    Treatment of scars after surgery and after trauma
    - Hypertrophic scar and keloid treatment
    - Algorithm of postoperative and post-traumatic scar treatment

    Hwang Sun Jin MD

  • 5min

    Q&A

  • 12:05-12:25

    Management of Iatrogenic Purpura using Light

    Kim Hyoung Moon MD

  • 5min

    Q&A

  • 12:30-13:30

    Lunch time

Session-3 Important paper to know during laser treatment

  • 13:30-13:55

    Selective Photothermolysis
    - Laser selection according to pulse duration
    - Relationship between pulse duration and TRT

    Hae-Won Jung MD

  • 5min

    Q&A

  • 14:00-14:25

    Extended theory of selective photothermolysis
    - Long pulsed laser based on extended theory
    - Pigment treatment using long pulsed 755nm, various applications of long pulsed 1064nm

    Jeon Jong Ho MD

  • 5min

    Q&A

  • 14:30-14:55

    Subcellular selective photothermolysis
    - Making choice of fluence and understanding absorption coefficient
    - Damage and conservation of melanocyte during laser treatment

    Jaedong Lee MD

  • 5min

    Q&A

  • 15:00-15:25

    Effects of polarization, plasma and thermal initiation pathway on irradiance threshold of laser induced optical breakdown
    - Understand the difference between LIOB and LITB and use it clinically

    JEWAN Kaiser HWANG MD

  • 5min

    Q&A

  • 15:30-15:40

    Coffee break

Session-4 Change of PARADIGM

  • 15:40-15:55

    "VSLS, Revolutionary change in pigment therapy paradigm
    - Season 2, What is post-inflammatory pigmentation (PIH)?"

    SUNG IL IN MD

  • 5min

    Q&A

  • 16:00-16:15

    Combined treatment for skin laxity of the aging face with HIFU & RF
    - combined lifting device high usability and procedure know-how

    Lee Hwang Heui MD

  • 5min

    Q&A

  • 16:20-16:35

    The rationale and clinical application of the new continues scanning (linear coagulation) cartilage
    - Combination lifting using the features of linear vs dot type HIFU
    - Introduction of redness treatment and pore treatment using HIFU

    Park Hyun Jun MD

  • 5min

    Q&A

  • 16:40-16:55

    Various indications of Needle RF and appropriate treatment parameters according to skin conditions

    Kim Jisun MD

2020 Autumn DEMIRE: B Room (Laser_2)

Session-1 Items that survived Corona 19

  • 09:00-09:25

    Various treatments using high-power CO2 laser
    - Diagnosis of various skin diseases occurring on the face and treatment using CO2 laser

    Song Kyoung Pil MD

  • 5min

    Q&A

  • Clinical application of high power CO2 laser using advanced technology
    - Using high power CO2 laser as long pulse
    - Spot size, pulse duration, and on time adjustment of high power CO2 laser

    Wook Lee MD

  • 09:30-09:55

    Simpler and more comfortable cryotherapy than laser treatment
    - Corn and wart treatment

    Koo Bum Suk MD

  • 5min

    Q&A

  • 10:00-10:25

    Plasma treatment for melasma and clinical cases for Tinea pedis and skin diseases
    - Apply to pigment toning and seborrheic scalpitis

    Mun-Sang Ki MD

  • 5min

    Q&A

  • 10:30-10:40

    Coffee break

Session-2 Are the parameters I use correct?

  • 10:40-11:00

    Comparison of parameters through various papers: laser toning
    - Determination of spot size, fluence, and treatment interval
    - Know and use from PTP to six pulses

    JEWAN Kaiser HWANG MD

  • 5min

    Q&A

  • 11:05-11:30

    Comparison of parameters through various papers through various papers: P755
    - Selection of appropriate parameters according to clinical indications
    - Determination of fluence and spot size

    Hae-Won Jung MD

  • 5min

    Q&A

  • 11:35-12:00

    Comparison of parameters through various papers : Long pulsed 755 laser and long pulsed 1064 laser
    - Determination of frequency, pulse duration spot size and fluence
    - Pratical use of diagnostic devices for objective evaluation after laser treatment

    Sangsu Lee MD

  • 5min

    Q&A

  • 12:05-12:25

    Comparison of Parameters Through Various Papers and Clinical Experience: HIFU
    - Determination of Energy Deliveryr Method and Depth for Maximizing the Effect - New Treatment Paradigm of HIFU for Gold Standard

    Hosung Choi MD

  • 5min

    Q&A

  • 12:30-13:30

    Lunch time

  • 13:30-13:50

    Comparison of parameters through various papers through various papers: Monopolar RF
    - Determination of pulse duration, spot size, Watt
    - Korean Monopolar RF 100 cases empirical parameters

    Lee Sang Bong MD

  • 5min

    Q&A

Session-3 Make your skin bright

  • 13:55-14:15

    Infiltration and reconstruction, and uncovered effects of ultrasound
    - Experience of Topical Drug Delivery and Tissue Restoring

    Gong-Chan Rah MD

  • 5min

    Q&A

  • 14:20-14:40

    ECM Vitalizing Skinbooster
    -Various Skin Boosting Effects of PDRN, HA, Tranexamic Acid, Glutathione, Vitamin C
    -ECM Revitalizing and various Drug Delivery System

    Min-Hyung Park MD

  • 5min

    Q&A

  • 14:45-15:05

    Various combination therapies using 300ps pulseband Nd:YAG laser that can be easily used
    in clinical practice

    Lee Hwang Heui MD

  • 5min

    Q&A

  • 15:10-15:25

    Periorbital rejuvenation and melasma management using RF handslifting
    -Principle of facial contouring through low-frequency beat muscle activation (BMA)
    -New role of RF in melasma treatment

    Park Hyun Jun MD

  • 5min

    Q&A

  • 15:30-15:40

    Coffee break

  • 15:40-15:55

    Dramatic Skin Rejuvenation using Aggressive Aesthetic Laser & EGF
    - Intensive Post Laser Care with Epithelial growth factor

    Chang-Hwan Cho MD

  • 5min

    Q&A

  • 16:00-16:15

    Why 595nm PDL is essential for cosmetic treatment
    - Composition of various treatment programs using PDL
    - Completion of cosmetic treatment through treatment of acne and vascular lesions

    Kim Jeong Soo MD

  • 5min

    Q&A

  • 16:20-16:35

    Pulsed Wave Microneeding RF와 300 micrometer의 비밀

    JEWAN Kaiser HWANG MD

  • 5min

    Q&A

Session-4 Panel Discussion-Laser Selection

  • 16:40-17:15

    Selecting a laser suitable for the patient's skin type
    Lasers and procedures to avoid on the patient's skin type

    JEWAN Kaiser HWANG MD
    Lee Min Ho MD
    Hae-Won Jung MD

  • 5min

    Q&A

2020 Autumn DEMIRE: C Room (Petit_1)

Session-1 Special Lecture: Safe and Accurate Cosmetic Procedures Through Dynamic Anatomy

  • 09:00-09:25

    Facial Muscle Expression and Correct Botulinum Toxin Injection Method

    Moon Hyoung Jin MD

  • 5min

    Q&A

  • 09:30-09:50

    Safe filler injection method and correct injection layer through cavalr dissection

    Moon Hyoung Jin MD

  • 5min

    Q&A

Session-2 Combined Use of Botulinum Toxin

  • 09:55-10:15

    Doubled Effect Skin Rejuvenation by Original Skin Booster & micorobotox
    - Wonderful Harmony of the best Skinbooster and MicroBotox

    Chang-Hwan Cho MD

  • 5min

    Q&A

  • 10:20-10:40

    Complex treatment of M.Biome-BT skin booster and liquid toxin
    -How to use a new skin booster using BT_NMPs ingredients
    -Complex treatment method of liquid toxin and skin booster

    Min-Hyung Park MD

  • 5min

    Q&A

  • 10:45-10:55

    Coffee break

Session-3 State-of-the-Art Technology for Facial Rejuvenation

  • 10:55-11:15

    Creative Thinking, New Methods
    - Clinical Use of Hyaltox Technique

    Hosung Choi MD

  • 5min

    Q&A

  • 11:20-11:35

    The world's first Powdered PDO collagen stimulator : effects and stability

    Sang-Don Lee MD

  • 5min

    Q&A

  • 11:40-12:05

    Facial Rejuvenation using New PDO Powder Filler
    -Eliminate difficult dark circles using PDO Powder
    -Thread lifting for 10 minutes to increase sales in a short time
    - PDO Filler Hyperdilution Technique for Skinbooster

    Kwon Han Jin MD

  • 5min

    Q&A

  • 12:10-12:30

    Combined Use of Highly Cohesive HA Filler and Highly Purified Botulinum Toxin for Facial Contouring
    - Creating smooth skin and perfect contours using a combination treatment of filler and Botulinum toxin

    Kim Joong Soo MD

  • 5min

    Q&A

  • 12:35-13:30

    Lunch time

Session-4 Filler Injection & Safety

  • 13:30-13:50

    Benefit of using Ocular Grade Filler in Repetitive Massive Full Face Filler technique
    - About Long term Repeated Bulk HA injection

    Chang-Hwan Cho MD

  • 5min

    Q&A

  • 13:55-14:15

    Long-term follow-up and safety evaluation of 2CM Technology filler

    Koh Iksoo MD

  • 5min

    Q&A

  • 14:20-14:40

    Vascular Compromise from filler injection
    - Prevention of vision loss relating filler injection
    - Treatment of HA filler induced impending skin necrosis

    Sang-Seop Kim MD

  • 5min

    Q&A

Session-5 Various forms and usage of Cog thread

  • 14:45-15:05

    Correct use of thread for local areas such as nasolabial area and forehead
    -Let's go beyond the limits of existing thread lifting by using a 360 degree 3D cog thread.

    Chang Doo Yeoul MD

  • 5min

    Q&A

  • 15:10-15:30

    Practical Method for Midface Contouring
    - How to Perform a Customized Midface Contouring Using HA Filler & PDO Thread in Combination

    Hosung Choi MD

  • 5min

    Q&A

  • 15:35-15:55

    How to safely increase the cog thread lifting effect
    - Maximizing the lifting effect of the middle and lower faces by lifting the hairline in front of the ears

    Jin-Kwon Cho MD

  • 5min

    Q&A

  • 16:00-16:10

    Coffee break

Session-6 Technique Discussion & Interference moderator: Sung-Hwan An MD

  • 16:10-17:10

    골목 의원
    We watch commonly used treatment methods (video), and skilled practitioners point out and correct

    - Mid-face Augmentation
    - Heart zone / Nose / Nasolabial fold

    Sang-Seop Kim MD
    Young-Kwon Kim MD

2020 Autumn DEMIRE: D Room (Petit_2)

Session-1 Smart Techniques - Filler treatment according to the site

  • 09:00-09:20

    Natural midface volume recovery using HA filler
    -How to choose HA filler and what should be considered during the procedure

    Kim Hong Doo MD

  • 5min

    Q&A

  • 09:25-09:45

    What Makes It a Beautiful Smile?
    - Multimodal Approach To Perioral Aesthetics & Lip Beautification

    Hosung Choi MD

  • 5min

    Q&A

  • 09:50-10:10

    “The world of filler treatment for healthy beauty
    - heart face filler for baby face”

    JEONG, JAE HOON MD

  • 5min

    Q&A

  • 10:15-10:25

    Coffee break

Session-2 Painless Techniques - Ways to reduce pain and increase effectiveness

  • 10:25-10:40

    Principles and Clinical Applications of Painless Skinbooster Treatment
    - Understanding Skin Barrier
    - Kinds and mechanisms of Skin Pain Receptor
    - Know-how to correct Skin Puncture Dynamics

    Kyung-Ho Min MD

  • 5min

    Q&A

  • 10:45-11:00

    Painless Beautification with the biphasic filler with diverse particle size option
    - Painless Biphasic HA Filler technique

    Chang-Hwan Cho MD

  • 5min

    Q&A

Session-3 Preparing for New Trends

  • 5min

    Q&A

  • 11:05-11:25

    The fiction and truth of the filler for each part to be selected according to the filler properties
    - Results that depend on the density of the injected tissue rather than the propoerties of the filler

    Gong-Chan Rah MD

  • 5min

    Q&A

  • 11:30-11:50

    Current Position of Skinbooster Treatment in the Korean Market
    - On the Strategy to Maximize the Clinical Utilization of Premium Skinbooster

    Hosung Choi MD

  • 5min

    Q&A

  • 11:55-12:15

    Cross-linked HA Filler and PDLA Emulsion Combination for each facial wrinkle area
    -Nasojugal Fold, Nasolabial Fold, Marionette Line

    Jeung-Hyun Yoon MD

  • 5min

    Q&A

  • 12:20-12:40

    Renewable material that started the era of “skin booster”: PDRN & PN
    -Consideration of new methods for effective injection and pain relief

    Park Hyun Jun MD

  • 5min

    Q&A

  • 12:45-13:35

    Lunch time

Session-4 Recommended procedure to improve long-term F/U result of thread lifting

  • 13:35-13:55

    Improvement effect and continuation of Jowl and Marionette Line using Barbed & Non-barbed
    PDO Thread Reflection on time

    - SF Technique Using Monofilament PDO Threads
    - Fixation Using Non-Contour PDO Threads

    Jeung-Hyun Yoon MD

  • 5min

    Q&A

  • 14:00-14:20

    Orbicularis Oculi Muscle Relaxation and Crow's Feet Improvement Method Using Thread, PCL, PLLA
    -Follow-up observation
    -Could it be an alternative to Botulinum toxin?

    Sung-Hwan An MD

  • 5min

    Q&A

  • 14:25-14:45

    Multimodal Multilayered Approach to Achieve Natural & Smooth Midface Contouring 
    - 3D-Rejuvenation of the Midface Using Various PDO Threads

    Hosung Choi MD

  • 5min

    Q&A

Session-5 Expert's Secret Note-Lifting

  • 14:50-15:50

    1. Facial liposuction and lower face lifting
    2. Temporal lifting using PCL Cog thread and Various anchoring methods
    3. Combined lifting treatment using HIFU and HA filler

    Koh Iksoo MD
    Yong-Haeng Lee MD
    Mun-Sang Ki MD

  • 15:50-16:00

    Coffee break

Session-6 Technique Discussion & Interference moderator: Moon Hyoung Jin MD

  • 16:00-17:00

    Technique Discussion & Interference
    Untact hands-on course 2

    - Lower face
    - Marionette line, Perioral wrinkle, Jowl, Pre-jowl

    Gong-Chan Rah MD
    Ki-Wook Kim(A) MD

2020 Autumn DEMIRE: E Room (Obesity, HairLoss, Actual expenses insurance)

Session-1

  • 09:00-09:20

    Overview of combination phentermine plus topiramate extended release
    Long-term prescription strategy for recently launched new drugs

    HYE-JIN CHUN MD

  • 5min

    Q&A

  • 09:25-09:45

    Management of obese middle-aged women
    -Weight loss effect and safety of Liraglutide 3.0mg

    KWON YU-JIN MD

  • 5min

    Q&A

  • 09:50-10:15

    Are dry dermatitis antihistamines and steroids the only answer?
    -Considerations when selecting MD products, adjuvants for treatment of dry skin diseases
    -Protocol for alleviating inflammation and preventing recurrence

    Hwal Lee MD

  • 5min

    Q&A

  • 10:20-10:25

    Coffee break

Session-2

  • 10:25-10:45

    Facial lipolysis procedure using Alpocholine and Hyaluronidase

    Gong-Chan Rah MD

  • 5min

    Q&A

  • 10:50-11:10

    Combination Effect for Lipolysis & Skin Rejuvenation: RAINBOW 4-Step Solution
    - Facial Contouring without Steroid Ingredients

    Kim Hyoung Moon MD

  • 5min

    Q&A

  • 11:15-11:35

    HIFU specialized in lipolysis and elasticity increase and optimal combination treatment
    -Combination know-how to maximize the effect

    KO JUNG-A MD

  • 5min

    Q&A

  • 11:40-12:00

    Merits & Demerits of Moving VS Stacking In RF device handling method
    -RF device handling tatic according to the region
    (Periorbital, Jawline, Cheek, Sleeve line, Knee line, Abdomen)

    Chang-Hwan Cho MD

  • 5min

    Q&A

  • 12:05-12:25

    Various body treatment methods using complex mechanisms
    (LLLT, high frequency, mid-low frequency, ultrasound, extracorporeal shock wave)

    KO JUNG-A MD

  • 5min

    Q&A

  • 12:30-13:30

    Lunch time

Session-3 Alopecia

  • 13:30-13:50

    Key treatment points for each type of hair loss
    -The difference between male hair loss, female hair loss, and circular hair loss and treatment know-how

    Kim Kyung Bong MD

  • 5min

    Q&A

  • 13:55-14:15

    New Technique for Injecting Skinbooster using Multi-Needle & Creating Added
    Value of Common Procedures

    -Hair loss treatment using multi-needle
    -Creation of added value of existing procedures

    Chang Won Cheol MD

  • 5min

    Q&A

Session-4 IVNT

  • 14:20-14:40

    IVNT Clinic Getting Started Guide
    -Start IVNT Clinic, which is helpful for skin, beauty, and anti-aging
    -Introduction of various know-how such as preparations, facilities, prices, and basic protocol

    Dong-Hyun Kim MD

  • 5min

    Q&A

  • 14:45-15:05

    Tips to increase IVNT patients
    -Introduction of IVNT, which is easily prescribed outpatient
    -Applying a storytelling technique, giving IVNT familiarity

    Jae-Hwan Lee MD

  • 5min

    Q&A

  • 15:10-15:30

    Basics for skin treatment : Introduction of antioxidant IVNT
    - Knowing antioxidants builds confidence in IVNT
    - Vitamin C, glutathione, lipoic acid, selenium, antioxidant mineral injection

    Jeong-IL Son MD

  • 5min

    Q&A

  • 15:35-15:45

    Coffee break

Session-5 Cosmetics

  • 15:45-16:05

    Setting up basic clinical cosmetics that help with both treatment and sales
    - From economical to sales, from rejuvenation cream to sunblock
    - No advertisement is better than quality.

    Young-Kwon Kim MD

  • 5min

    Q&A

  • 16:10-16:30

    The importance of sunscreen to bring you back to the hospital
    - Use and understanding of sunscreen
    - Development of chemical suncreen

    Sangsu Lee MD

  • 5min

    Q&A

Session-6 Indemnity Insurance

  • 16:35-16:55

    Understanding of unpaid care and indemnity insurance
    -Recognizing the changes in hospital management and indemnity insurance environment
    -What to know when claiming IVNT indemnity insurance for treatment purposes

    JANG HANG JIN

  • 5min

    Q&A

  • 17:00-17:20

    Latest clincal moisturizing cream prescription and indemnity insurance claim tips

    Mun-Sang Ki MD

  • 5min

    Q&A

2020 Autumn DEMIRE: F Room (Plastic Surgery)

Session-1 Lifting

  • 09:00-09:25

    Comparison of pros and cons:Traditional facelift and minimal incision facelift

    Sang-Don Lee MD

  • 5min

    Q&A

  • 09:30-09:55

    Comparison between traditional Incision method VS Endoscopic method for forehead lift

    Yong-Haeng Lee MD

  • 5min

    Q&A

  • 10:00-10:25

    Anatomical structure related to facial lift

    Sung-Duck Choi MD

  • 5min

    Q&A

  • 10:30-11:00

    Coffee break

Session-2 Eye surgery

  • 11:00-11:25

    Simple double eyelid surgery using non-incisional blepharoplasty

    Kang Mu Sam MD

  • 5min

    Q&A

  • 11:30-11:55

    Effective non-incisional blepharoplasty
    (Comparison analysis of the advantages and disadvantages of the non-incisional eye correction method compared to the incisional eye correction method)

    Min-Hyung Park MD

  • 5min

    Q&A

  • 12:00-12:25

    Methods for Reducing Side-effects in Low eye lid surgery

    Sang-Seop Kim MD

  • 5min

    Q&A

  • 12:30-13:30

    Lunch time

Session-3 Rhinoplasty

  • 13:30-13:55

    Know-how to safely and efficiently harvest autologous cartilage (video lecture)
    Effective harvest of costal cartilage, septal cartilage, and ear cartilage

    Joon Kim MD

  • 5min

    Q&A

  • 14:00-14:25

    New Technique in Nasal Tip Plasty: Sandwich Technique Using Cartilage, Septal bone and Osteopore (polycaprolactone) Complex
    -New nose tip plastic surgery technique using PLC mesh and septal cartilage complex

    Ahn Tae Hwan MD

  • 5min

    Q&A

  • 14:30-14:55

    Effective nostril reduction in each situation
    -Know-how of nostril reduction technique that minimizes scars and enhances effectiveness

    Yoon Hyun Chul MD

  • 5min

    Q&A

Session-4 Breast and body shaping

  • 15:00-15:25

    Endoscopic breast augmentation

    Kim IL Gu MD

  • 5min

    Q&A

  • 15:30-15:55

    Depressed nipple correction using various techniques

    Yoon Ju Won MD

  • 5min

    Q&A

  • 16:00-16:35

    Abdominal and love handle liposuction for sculpted body

    Khang In-Ho MD

  • 5min

    Q&A

* The program may change depending on the instructor's situation.

To be updated !